Diensten

TakeCareWorks_deal_01_Rond

Take Care Flex

​Take Care Flex is het klassieke uitzenden zoals iedereen dat kent. Van werving en selectie tot aan begeleiding op de eerste werkdag staan wij voor u klaar. Samen met onze opdrachtgevers kijken we naar de mogelijkheden van het inzetten van flexibel personeel, met de continue veranderende wet en regelgeving in gedachten. Op deze manier zoeken we naar balans tussen de wensen van werknemer en opdrachtgever.

Bulgaria Recruitment

​We zien dat de arbeidskrapte op de Nederlandse markt enorm toeneemt. Het wordt steeds lastiger om goede medewerkers te vinden en dit probleem zal alleen maar toenemen de komende jaren. Take Care Works is tevens eigenaar van Bulgaria Recruitment. Bulgaria Recruitment is een selectiebureau dat we hebben opgericht in Plovdiv, Bulgarije. Vanuit daar vindt de werving en selectie plaats van medewerkers die graag aan de slag willen in Nederland. Zowel in Bulgarije als in Nederland hebben wij Bulgaarse collega’s die de zorg voor de medewerkers op zich nemen.

TakeCareWorks_logistiek_03_rond

Take Care Consultancy

Met 44 jaar aan gezamenlijke ervaring hebben we veel expertise in de branche. Er is geen branche zo dynamisch als de flexbranche met continue wijzigende wetgeving. Hoe om te gaan met deze wijzigingen? Wat zijn de do’s en dont’s? Hoe behoud ik mijn kwaliteit en productiviteit binnen het werkproces? Vragen waar iedere directeur, manager of organisatie over nadenkt. Wij denken, kijken en discussiëren graag met u mee. Met onze jarenlange ervaring hebben wij vele verschillende vormen van flexibele arbeid gezien en met vele verschillende systemen gewerkt. Met Take Care Consultancy is het mogelijk onze expertise in te huren. Dit kan voor een paar uur, een dag, een week of langere periode. Wij bespreken deze mogelijkheden graag!

TakeCareWorks_productie_02_02

We Take Care

​Uitzenden met verlengde verantwoordelijkheid. Een dienstverlening die ons al 10 jaar bekend is, mag niet ontbreken in ons aanbod. Met We Take Care nemen wij uw proces uit handen. Samen beheren we het proces, zodat u ontzorgt wordt en zich meer kan richten op de core business van de organisatie. Naast het werven van de juiste flexkrachten verdiepen wij ons ook in het proces en het product. Wij zoeken daarbij naar de juiste leiding en toezicht en begeleiden deze op de werkvloer. Met duidelijke afgestemde KPI’s en afgesproken randvoorwaarden zorgen we samen dat het proces efficiënt en productief wordt ingericht. Met de juiste mensen zorgen wij voor een goede output. We Take Care is een intensieve samenwerking die continue zorgt voor verbetering.