Visie

Dream big but stay humble

Wij willen een organisatie van betekenis worden binnen de huidige arbeidsbemiddeling. Betekenis voor elke medewerker die we aan een baan helpen en iedere klant die we helpen met zijn vraagstuk. Vanwege onze unieke expertise en gezamenlijke ervaring in de branche kunnen wij van waarde zijn voor medewerkers en bedrijven die zich richten op de logistiek en productie. Wij zijn overtuigd dat we een formule in huis hebben waarbij we maatwerk kunnen leveren op elk gewenst niveau.

Take Care Flex, Take Care EU, Take Care Consultancy en We Take Care zijn onze labels die verduidelijken wat wij doen.

Beste werkgever worden in 5 jaar is een behoorlijke ambitie. Wij willen dit bereiken door te verbinden. Verbinden in gelijkheid, verbinden in langdurige relaties, verbinden in loopbaanbegeleiding vanaf dag één. Wij vinden het belangrijk dat iedereen gelijk behandeld wordt en dus ook gelijke kansen heeft. Voor ons maakt het niet uit wat je hebt gedaan of waar je vandaan komt. Wij geloven in onze visie.

De arbeidsmarkt is enorm aan het veranderen. Binnen afzienbare tijd is gelijkheid tussen bepaalde tijd (Flex) en onbepaalde tijd (Vast) hopelijk een feit. Wij willen hieraan bijdragen door op deze manier onze verantwoordelijkheid te nemen. Uiteindelijk begint het altijd bij jezelf.