Parttime logistiek medewerker

Uren: Part Time / Waar: Rijnsburg, Aalsmeer of Naaldwijk / Uurloon: € 14,83

Locatie: Rijnsburg, Aalsmeer of Naaldwijk
Uren per week: Deeltijd
Branche: Productie & Logistiek

Wil je je dag op de juiste manier beginnen om 6:00 uur ’s ochtends? Kom dan bij ons werken als logistiek medewerker! Verdien € 14,83 per uur! Dat is niet alles, je kunt flexibel werken en maakt kans op een vast contract! Klinkt goed, toch? Lees snel verder, je wilt dit niet missen!

Wie ben jij: Als logistiek medewerker ben je beschikbaar op maandagen, woensdagen en/of vrijdagen vanaf 6 of 6.30 uur ’s ochtends.

  • Heb je eigen vervoer of woon je dichtbij de locaties
  • Spreek je Nederlands of Engels.
  • Vind je het leuk om fysiek werk te doen? Je tilt de hele dag bloemen dozen.

Wat ga je doen:

De bloemen worden ’s ochtends vroeg geveild. Als logistiek medewerker zorg je ervoor dat de bloemen bij de juiste klant terechtkomen. Hoe doe je dat? Met behulp van een voice picking systeem, krijg je precies te horen welke kar met bloemen je moet starten. Bijvoorbeeld, je kunt de kar door het magazijn rijden en de bestellingen van de klanten in een mum van tijd voorbereiden. Bij het sorteren zul je je spieren moeten gebruiken. Je tilt de hele dag bloemen dozen en ze wegen gemakkelijk 10 kg per stuk. Dat is nog eens een goed begin van de dag.

Als logistiek medewerker ben je de schakel tussen de klant en de bloemen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de bestelde bloemen op tijd bij de klant terechtkomen. In je eerste week kom je terecht in een introductieteam. Op deze manier maak je kennis met het mooie magazijn. Het werk moet van maandag tot en met vrijdag worden gedaan van 06:00 uur tot 10:00/11:00 uur. Op drukke dagen kan het werk doorgaan tot 12 uur. Fijn om ’s ochtends te werken en genoeg vrije tijd in de middag te hebben!

Solliciteer direct voor Parttime logistiek medewerker

Upload je Curriculum Vitae in PDF formaat.

Contact Opnemen?

Contact Opnemen? U kunt altijd bellen of mailen.

+359 88 455 0582
info@takecareworks.nl

Meer weten over deze vacature?

230310_Dimitar_04-scaled-circle

Dimitar Dimitrov

  • +31 6 26 42 70 38

  • dimitardimitrov@takecareworks.nl